Søften GF - Tennis
Forside     Event     Holdtilmelding     Banebooking     Holdoversigt     Shop     Bestyrelsen     Trænere     Kalender     Lukkedage

Klik her for at oprette en profil

Brugernavn

Password
       Glemt login info?

Velkommen til Søften GF - Tennis

Vi starter sæson 2019 med standerhejsning lørdag den 27. april kl. 13.00. Kom til en hyggelig eftermiddag og tag ketsjeren med, så du kan teste de ny-præparerede baner. Der kan købes pølser med brød, øl og vand. Vel mødt! :-)

Kontingent

Medlemskab i Søften GF - Tennis er for alle, såvel begyndere som øvede. Vi tilbyder forskellige typer af medlemskaber:

Reservationsrettigheder

A medlem

Seniorer over 18 år

Kr.      750

B medlem

Seniorer over 18 år

Hverdage 08.00-18.00

Kr.      475

C medlem

Juniorer under 18 år

Kr.      300

D medlem

Juniorer under 18 år

Hverdage 08.00-18.00

Kr.      200

2 seniorer+2 juniorer

Kr.   1.850

Betaling for sæson 2019

Hvis du var medlem sidste år og betalte via hjemmesiden bliver dit kontingent automatisk trukket for den nye sæson. Du får en mail 8-10 dage før betalingen, så du kan fravælge medlemskab i 2018, hvis du ønsker det...

Er du ny spiller i klubben, så start med at oprette en profil via menuen til venstre. Når du har logget ind, finder du en oversigt over medlemskaber her. Bemærk, at du først vil kunne melde dig ind umiddelbart efter påske. Vælg et medlemskab ved at klikke på kontingentprisen og betal herefter on-line. Du får også brug for en nøgle til baner og klubhus. Den købes (depositum) i shoppen.

Træning

Under Holdtilmelding kan du booke dig på træningshold. Bemærk, at du skal have betalt kontingent for at modtage træning.

Denne side er drevet af Klubmodul.dk