Søften GF - Tennis
Forside     Event     Holdtilmelding     Banebooking     Holdoversigt     Shop     Bestyrelsen     Trænere     Kalender     Lukkedage

Klik her for at oprette en profil

Brugernavn

Password
       Glemt login info?

Velkommen til Søften GF - Tennis

Vi starter sæsonen med standerhejsning lørdag den 30. april kl. 13.00. Her holder vi også åben bane, så du kan prøve om tennis er noget for dig. Se mere på Tennissportens Dag 2022.

Kontingent

Medlemskab i Søften GF - Tennis er for alle, såvel begyndere som øvede. Vi tilbyder forskellige typer af medlemskaber:

Reservationsrettigheder

A medlem

Seniorer over 18 år

Kr.      750

B medlem

Seniorer over 18 år

Hverdage 08.00-18.00

Kr.      475

C medlem

Juniorer under 18 år

Kr.      300

D medlem

Juniorer under 18 år

Hverdage 08.00-18.00

Kr.      200

2 seniorer+2 juniorer

Kr.   1.850

Gæstetime: Kr. 100 (følg vejledningen nedenfor og kontakt et bestyrelsesmedlem for kode til nøgleboks).

Betaling for sæson 2022

Hvis du var medlem sidste år og betalte via hjemmesiden bliver dit kontingent automatisk trukket for den nye sæson. Du får en mail 8-10 dage før betalingen, så du kan fravælge medlemskab i 2022, hvis du ønsker det...

Er du ny spiller eller gæstespiller i klubben, så start med at oprette en profil via menuen til venstre. Når du har logget ind, finder du en oversigt over medlemskaber her. Bemærk, du kan først tilmelde dig sæson 2022 fra den 29 marts. Vælg et medlemskab ved at klikke på kontingentprisen og betal herefter on-line. Du får også brug for en nøgle til baner og klubhus. Den købes (depositum) i shoppen.

Træning

Under Holdtilmelding kan du booke dig på træningshold. Bemærk, at du skal have betalt kontingent for at modtage træning.

Denne side er drevet af Klubmodul.dk